Målarkurser

Min uppfattning är att de flesta människor har en längtan inom sej att få skapa något eget. Det kan vara vad som helst egentligen. Baka, bygga, anlägga ett litet trädgårdsland eller möblera om i sitt vardagsrum. Många människor drömmer om att kunna måla men vågar inte riktigt ta steget. Kanske är man rädd för att inte kunna eller också bär man med sej minnen från skoltiden då man inte var så bra på att teckna osv.

Målarkurs med Ewa-Britt Andersson
Målarkurs med Ewa-Britt Andersson
Vedic art

Vedic art är en enkel och praktisk metod att hitta sin inre kreativitet. Genom att måla och samtidigt gå igenom 17 principer för skapande i en viss ordning “startar man upp motorn” i den högra hjärnhalvan. Inga förkunskaper krävs. Inom Vedic art anser man att alla människor har kunskapen om skapandet inom sej men behöver hjälp att komma igång.

Målarkurs i Vedic Art på Galleri Artha
Målarkurs i Vedic Art på Galleri Artha
Symbolmåleri

Efter ett givet tema målar vi och tittar sedan på bilderna tillsammans. Genom att uppmärksamt betrakta och samtala kring bilderna kan vi hitta nycklar och ledtrådar som kan hjälpa oss vidare, oavsett var i livet vi befinner oss. Inga förkunskaper krävs.

Alla är därför hjärtligt välkomna!